back

ŽRK Samobor prikupljao pomoć u akciji "Sportsko srce Samobora"

Na inicijativu Samoborskog športskog saveza pokrenuta je humanitarna akcija "Sportsko srce Samobora" u koju su se uključile sve sportašice i roditelji našeg kluba.

28/04/2017
Samoborski  športski savez  i sportske udruge grada Samobora zajedno s Caritasom Župe Sv. Anastazije u mjesecu Adventa pokrenuli su humanitarnu akciju  „Sportsko srce Samobora“.
 
Sportaši su još jednom pokazati svoju humanu stranu i veliko srce. Uoči Božića sportaši Grada Samobora uključili smo se u akciju  kojom  se prikupljala hrana i higijenske potrepštine za obitelji slabijeg imovinskog statusa kao i za socijalno ugrožene obitelji .
 
Hrana i higijenske potrepštine su se prikupljali u kutije s logotipom akcije „Sportsko srce Samobora“, a bile su postavljene u prostorijama sportskog kluba i svatko je u okviru mogućnosti donosio hranu i higijenske potrepštine koje su se iz Caritasa Župe Sv. Anastazije  prevozile potrebitim obiteljima Samobora i okolice.
U okviru akcije darivano je 95 obitelji i ovim putem su i Lavice pokazale koliko je veliko Sportsko srce Samobora.
Hvala od srca svim sportašima, članovima klubova, roditeljima, volonterima koji su svojim doprinosom pridonijeli velikoj humanitarnoj akciji "Sportsko srce Samobora" kojom smo, vjerujem, razveselili mnoge potrebite obitelji iz svih Župa našeg Samobora.