back

Završio je Samobor Handball Cup 2017!

Nakon 2 puna dana natjecanja "najmlađe" Lavice osvojile su zlato, a "najstarije" srebro.

05/06/2017
U organizaciji Ženskog rukometnog kluba Samobor ove godine organiziran je tradicionalni, peti po redu međunarodni turnir “Samobor Handball Cup 2017”. Na turniru je sudjelovalo 30 ekipa iz 16 klubova, odnosno preko 500 mladih rukometašica iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine. 
 
Djevojčice su se puna dva dana, 3. i 4. lipnja 2017. godine, natjecale u 4 uzrasne kategorije u dvjema dvoranama; sportskoj dvorani OŠ Bogumila Tonija te u sportskoj dvorani u Rudama. Brojni su se gledatelji iz različitih gradova Hrvatske i inozemstva udružili u gromoglasnom navijanju i uživanju  u rukometnim vještinama djevojaka.
 
Naše najmlađe Lavice (2006. godište) osvojile se prvo mjesto dok je Ana Šurina iz tog godišta proglašena najkorisnijom igračicom turnira u svom godištu. Drugo mjesto u istom godištu osvojila je Lokomotiva, a treće Vučići.
 
Rukometašice Samobora 2000. godišta vodile su lavovske bitke puna dva dana i osvojile drugo mjesto, a Ana Šeper proglašena je najboljom golmanicom u tom godištu. Prvo mjesto osvojila je Lokomotiva, a treće Vučići.
 
Susjedne Slovenke vladale su 2002. godištem te je Krka iz Novog Mesta osvojila prvo mjesto, a djevojke iz Zagorja su bile druge dok je treće mjesto pripalo Sesvetama.
 
Prvo mjesto u 2004. godištu osvojila je Lokomotiva dok je Sisak bio drugi, a rukometašice iz dalekog Metkovića kući se vraćaju s broncom oko vrata.
 
Dio atmosfere koja je uslijedila nakon podijele medalja možete pogledati klikom OVDJE i OVDJE.
 
Izmamljeni osmijeh na licima mladih rukometašica ukazao je na dobro odrađen posao u čijoj su pripremi sudjelovali mnogi roditelji volonteri i naše seniorke na čemu im mlade Lavice zahvaljuju. 
 
Turnir nam je pokazao da nema straha za samoborski ženski rukomet i  Lavice vas već sada pozivaju na sljedeće okupljanje.
 
Uskoro slijedi i objava završnog biltena te opširnije galerije fotografija koje ćete moći vidjeti na stranici posvećenoj ovogodišnjem turniru.