back

Uspjeh najmlađih lavica u Karlovcu!

U nedjelju 14.4.19. Naše mini lavice, djevojčice rođene 2008/09 godine sudjelovale su na 19. Međunarodnom otvorenom prvenstvu Karlovca u mini rukometu.

16/04/2019
U grupi smo odigrali prvu utakmicu s Lokomotivom i nesretno izgubili 9:8, druga utakmica protiv ekipe Virovitice donijela nam je pobjedu 10:6. Treću utakmicu igrali smo s jakom ekipom Umaga i izgubili 14:6. Završili smo na 3. mjestu u grupi i krenuli u razigravanje za pobjednika u malom finalu.
 
Do kraja i osvajanja titule pobjednica malog finala zaredale su se pobjede. U osmini finala pobjeda protiv Udarnika 10:5, u četvrtfinalu protiv ekipe Colapis iz Ozlja 14:5, u polufinalu protiv ekipe Karlovac 2, 11-7, te u uzbudljivom finalu protiv znanca iz grupe, ekipe Virovitice 10-8. 
 
Na kraju prvenstva naše igračice Mia Šekutor, Dora Štrk i Anja Maria Šprljan (najbolji golman) izabrane su u najbolju petorku malog finala! Dora Štrk je ujedno i najbolji strijelac malog finala. Naša trenerica Mateja Brezić dobila je nagradu za najboljeg trenera malog finala; nove lopte za naše mini rukometašice!
 
 BRAVO LAVICE! BRAVO EKIPA!