back

Mlade Lavice uspješne u Sloveniji!

Na Uskrsni ponedjeljak samoborske rukometašice nisu odmarale. Mlađe kadetkinje (2002. godište) i kadetkinje (2000.godište) gostovale su na prijateljskom turniru u Sloveniji.

09/03/2017
Na Uskrsni ponedjeljak samoborske rukometašice nisu odmarale.
Mlađe kadetkinje (2002. godište) i kadetkinje (2000.godište) gostovale su na prijateljskom turniru u Sloveniji.
 
Na turniru je sudjelovalo 8 ekipa u oba godišta (4 po godištu), ali je kvaliteta utakmica i same organizacije bila na zavidnoj razini. Mlade Lavice ponovno su pokazale svoju srčanost i kvalitetu osvojivši 3. (mlađe kadetkinje) odnosno 1.mjesto (kadetkinje).
 
Kadetkinje pokazuju uzlaznu formu tijekom cijele natjecateljske sezone, a to su dokazale i na ovom turniru. U prvoj su utakmici pobijedile ŽRK Krka (bijele) rezultatom 31:27, a druga je utakmica bila ‘napeta’ do samog kraja. Regularni dio prtiv ŽRK Krka (zelene) završio je rezultatom 21:21 pa su se za pobjedu izvodili sedmerci. Lavice su ostale koncentrirane i zasluženo slavile. Za najbolju srednju vanjsku izabrana je naša Nika Radek, najbolja kružna napadačica bila je Lorena Belanić, a dvostruku nagradu zasluženo je dobila Maja Božić koja je proglašena za najboljeg desnog vanjskog i najboljeg strijelca turnira. Djevojke, čestitamo!!
 
Mlađe kadetkinje nesretno su izgubile prvu utakmicu od domaćina ŽRK Krka rezultatom 18:17, a u drugoj utakmici pobijedile su ekipu ŽRK Udarnik, te zauzele 3. mjesto. Čestitke zaslužuje i  Magdalena Runtas koja je proglašena za najbolju desnu vanjsku igračicu turnira.