back

Mlade Lavice osvojile prvenstvo Hrvatske!

S velikim zadovoljstvom i ponosom objavljujemo da su naše Lavice... PRVAKINJE HRVATSKE!

02/05/2019
Ekipa djevojčica (2006. i ml.) odličnim igrama kroz cijelu sezonu izborila je  Završnicu prvenstva Hrvatske koja se od 24-27.04.2019. održavala u Poreču.
 
Na Završnici Lavice su smještene u jako tešku skupinu, zajedno s RK Podravka, ŽRK Sinj, ŽRK Osijek i RK Dalmatinka. Odličnim igrama i porazom samo od Dalmatinke osvajaju prvo mjesto u grupi te se plasiraju direktno u četvrtfinale. Tamo ih čeka ekipa ŽRK Split, a naše Lavice nastavljaju s odličnom igrom i pobjeđuju 16:11 i idu u polufinale. U polufinalu uvjerljivo pobjeđuju ŽRK Trogir 19:13 i idu u finale. U finalu se sreću s odličnom ekipom RK Sesvete Agroproteinka s kojima vode borbu i tijekom sezone u uvijek napetim utakmicama. Naše Lavice u velikom finalu pokazale su više. Uz vodstvo tijekom cijele utakmice , odigrale su hrabro i pametno te uvjerljivo pobjeđuju Sesvete 15:10 i postaju nove PRVAKINJE HRVATSKE. 
 
Čestitamo  od reda svim igračicama na ovoj izuzetnom postignuću te na cjelogodišnjem trudu i zalaganju koji je i rezultirao ovako velikim rezultatom. Čestitke naravno upućujemo i našim trenericama Maji Kozlovec i Karli Hofer. Posebno ćemo se zahvaliti našim vjernim navijačima i roditeljima bez čije podrške zasigurno ne bi uspjeli.
Sigurni smo da ćete nas i dalje uveseljavati svojim igrama i uspjesima i učiniti nas sve skupa ponosnima na vaše sportske rezultate!
 
ŽRK SAMOBOR IMA PRVAKINJE HRVATSKE!
 
ISKRENE ČESTITKE!