back

Igorov kutak - dio drugi

Najava susreta 1. kola 2. HRL zapad protiv Lokomotive 2

20/09/2021

Posljednji je ponedjeljak uoči početka prvenstva, nema više vremena za velika uigravanja (možda tek završne finese) jer prvi protivnik je nadomak Samobora – u subotu na parket Bogumilca stiže druga ekipa Lokomotive.

Koliko zapravo mogu samoborske rukometašice u 2. ligi možda se neće vidjeti već u prvom susretu, no dvoboj protiv Zagrepčanki ukazat će na neke stvari vezane uz „Žikine Lavice“. Jedno je sigurno - u svakoj će utakmici dati svoj maksimum i neće olako dopustiti bilo kojem protivniku da se „osladi“ bodovima na parketu Bogumilca.

Mladim, oslabljenim, „ranjenim“ Lavicama stoga sada treba najveća pomoć – ona s tribina! Davno su prošla vremena kad se tražila ulaznica više, a igračice trenerice Tunjić dolazili su gledati čak i oni koji nisu znali razliku između obrane 6-0 ili 5-1. Danas su u dvorani mahom istinski rukometni zaljubljenici, rodbina i prijatelji igračica.

A naše Lavice baš sad trebaju pomoć! Budite im vjetar u leđa i podržite njihovo nastojanje u borbi za što bolji plasman!

Podržite naše djevojke, naše Samoborke!

Vidimo se ove subote u 17 sati i 30 minuta u dvorani OŠ Bogumila Tonija!