back

Igorov kutak – dio četvrti

Korak po korak - s pogledom prema prvoj sljedećoj utakmici

02/11/2021
Polovica natjecanja u jesenskom dijelu 2. HRL zapad već je za nama, a kao što smo i najavili – lijepe vijesti naprosto se „lijepe“ uz samoborske Lavice. Nakon 6 odigranih susreta na kontu je 8 bodova, a igračice trenera Žitkovića smjestile su uz sam vrh ljestvice (tek jednu pobjedu udaljene od vodećih). Kad bismo mogli vratiti vrijeme unazad, svakako bismo poželjeli da dvoboj protiv Lokomotive 2 nije bio na samom otvaranju prvenstva (sad bi to bila još zanimljivija utakmica!). U domenu želja zasigurno bi išla i ona da na sva putovanja djevojke otputuju kompletne, a ne kao na posljednje gostovanje u Opatiju.
No što je, tu je – od kukanja nema koristi…
Sigurni smo da je netko na početku svima u klubu ponudio ovakav rasplet na sredini polusezone, objeručke bi ga prihvatili. Uostalom, pobjedi protiv riječkog Zameta nadali su se tek rijetki!
Dio koji je pred nama najprije donosi tri dvoboja s ekipama koje su trenutno na tablici ispod Lavica, no sigurni smo da opuštanja ne smije biti. Već u subotu slijedi utakmica puna motiva s obje strane – kako i ne bi, kad u Bogumilac stiže dojučerašnji trener Zrnić sa svojom ekipom Udarnika.
Ne treba uopće sumnjati da će biti iznimno napeto i interesantno za gledatelje!
Jednako takvi će biti i domaći dvoboj protiv Zaprešića i onaj gostujući protiv Murvice u Crikvenici. A onda na samom kraju studenog stiže jedna od ekipa iz samog vrha – Rudar iz Labina.
Do tog datuma ima još jako puno vremena, a svoj uspjeh Lavice (osim već nabrojanih faktora poput atmosfere, kemije u ekipi, zajedništva, brige klupskih dužnosnika, odličnog trenera…) duguju i tome što zasad neprestano gledaju u samo onu utakmicu koja je pred njima. Poput svih pravih sportašica koje će u svakoj utakmici pokušati doći do pobjede, ali i prve stisnuti ruku protivniku ako je bio bolji.
Prvi novi izazov je već sutra – kup susret u Zaprešiću…